Ο «Άμλετ Βου» ξανά κοντά σας!
Η Λαϊκή Σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ.  «ΛΗΜΝΟΣ» παρουσιάζει, για όσους δεν πρόλαβαν να τη δουν, την κωμωδία «Άμλετ Βου», την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα και ώρα 9:00μ.μ..
Βρισκόμαστε στην Δανιμαρκία (Δανία) κάπου στα 1217. Το φάντασμα του δολοφονημένου βασιλιά Άμλετ έρχεται στο κάστρο της Ελσινόρης και ζητά από τον συνονόματο γιο του να πάρει εκδίκηση….
Το έργο είναι μια σπαρταριστή παρωδία του κλασικού «Άμλετ» του Σαίξπηρ. Όλη η ιστορία του δανού πρίγκιπα παρουσιάζεται στη σκηνή, δοσμένη από την ανάποδη, με έξυπνο τρόπο από τον αμερικάνο θεατρικό συγγραφέα, κειμενογράφο, τηλεοπτικό σεναριογράφο και στιχουργό Σαμ Μπόμπρικ.
Η Λαϊκή Σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ. «Λήμνος» θα συμμετέχει με τον «Άμλετ Βου», στην 27η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, που φέτος πραγματοποιείται στην Πάτμο. 
Σκηνοθεσία: Ελένη Α. Τσιγιάννη
Βοηθός σκηνοθέτη: Φώτης Μιχαηλίδης
Σκηνογραφία: Γιώργος Μεργιάς, Ελένη Α. Τσιγιάννη
Κοστούμια: Σοφία Ανδριώτου-Τραμουντάνη, Μαίρη Λυτσάκη, Τασούλα Ευσταθίου-Χρυσάφη
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Θοδωρής Φωταρίδης, Επαμεινώνδας Καζόλης, Έλενα Αντωνιάδου, Γιώργος Καριακλής, Βαγγέλης Σαλακούμας, Σούλα Καριακλή, Φώτης Μιχαηλίδης, Αντώνης Χρυσάφης, Γιώργος Μεργιάς, Ελισάβετ Λιάκη, Κώστας Καραγκούνης, Κυριάκος Δανιήλ, Νίκος Πλάντζος, Μαίρη Λυτσάκη.
Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, απαραίτητη η γονική συναίνεση.