Παράσταση της Λαϊκής Σκηνής στον Άγιο Ευστράτιο


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιουνίου, το βράδυ, στο θεατράκι της Μαρασλείου, στον Άγιο Ευστράτιο,  από τη Λαϊκή Σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όπερα, το τραγούδι του ουρανού» του Τάκη Φλαμουρίδη.
Ο Μ.Ε.Α.Σ. «Λήμνος» πήγε στον Άγιο Ευστράτιο συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Το θέατρο ταξιδεύει στην άγονη γραμμή», που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου και χρηματοδοτεί η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Ο Μ.Ε.Α.Σ. Λήμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ο.Ε.Θ.Α., τη Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κ. Χαράλαμπο Μακρή, την νεοεκλεγείσα Δήμαρχο κ. Μαρία Κακαλή, το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, τον καπετάνιο και το πλήρωμα του «Αιολίς» και φυσικά το κοινό της παράστασης, μικρούς και μεγάλους, που την παρακολούθησαν.
Σαν Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» θεωρούμε ότι η επιτυχία της παράστασης οφείλεται, εκτός από τη δουλειά και το κέφι των μελών της ομάδας που συμμετείχαν σε αυτή και σε όσους αναφέραμε παραπάνω. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να φέρνουμε τις παραστάσεις μας στον Άγιο Ευστράτιο.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί σύντομα και στη Λήμνο.
Στην παράσταση παίζουν:
Σκάρπια                 Νίκος Πλάντζος
Αλμαβίβα               Έλενα Αντωνιάδου
Αρλεκίνος               Αγγελική Ζερβού
Αρλεκίνα                Έφη Αντωνάκου
Σκηνοθεσία: Ελένη Α. Τσιγιάννη
Κοστούμια : Τασούλα Ευσταθίου –Χρυσάφη, Πολυξένη Ευσταθίου και οι γυναίκες της ομάδας
Σκηνικά, ζωγραφιές και φιγούρες στο θεατράκι: Γιώργος Καριακλής
Τεχνικοί: Αντώνης Χρυσάφης, Βαγγέλης Ζερβός, Θοδωρής Φωταρίδης
Στην παράσταση βοήθησαν: Μαριάννα Γραμμάτου, Σούλα Καριακλή, Παναγιώτης Καραφιλίππου